Devious maids och Mistresse dag, åtminstone kväll. Har hunnit med att plöja dessa och tänkte passa på att se Saving hope också, och har jag tillräckligt med tid blir det Under the dome med. Perfekt känns det som för jag vill gärna ligga relativt bra till med serierna. Har inte hunnit med att se Under the dome på två veckor så. Baby daddy ser jag just nu samtidigt som jag bloggar.

Har inte haft så mycket tid över för att se serier på sista veckorna, mer en favoriterna då. Men ska väl komma ikapp.

6 kommentarer

    1. Sofia – En blogg om tv-serier – Den är jättebra, gillar man Steven King så är det en absolut serie att kolla på. Den är inte direkt läskig men mystisk liksom. Galna människor med många hemligheter :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: