Vi åkte till Stångtjärn och myste. Jag badade dock inte idag, kanske borde bada i alla fall en gång till i sommar. Jag är väl egentligen ingen badare liksom utan föredrar att inte befinna mig på sånt alls. Men William och Björn badade och hade det jättekul. Framför allt William badade, han var i vattnet mer eller mindre hela tiden. 001 Bestämda steg.

002William på väg ner.

006Uppe igen.

007Hopp!

010Vår lunch.

011Gott!

Fb-Button

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: