En torsdag.

Så var den torsdagen nästan över, idag fick jag låna Björns bil till och från jobbet. Vilken skillnad, jag insåg ganska snabbt hur praktiskt det varit med bil. Bara grejen att ta sig från punkt A och B snabbare än med buss. Jag måste lägga ner mer krut på att leta efter en passande bil.

Efter jobbet gick jag till Sportys lekland där Björn och William var, hängde med dem till Dalasalen och lunchade. Var pannkakor på jobbet och sånt blir i alla fall inte jag mätt av. Drog sedan ner på stan och fixade naglarna och efter de drog vi till Intersport och tittade, hittade ett par BRA vinterskor från Timberland och ett par inneskor för idrotten åt William. Helt okej faktiskt, de säljer ut intersport på stan så det var 60% på allt i butiken, och skorna jag köpte till mig var det 70% på så det kändes bra. Nu ska jag förhoppningsvis inte frysa om fötterna i iskalla Dalarna vintern.

Annars är det lugnt, imorgon ska jag till optikern men annars ska jag njuta av helg och ledighet!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “En torsdag.

  • 9 augusti, 2013 at 21:42
    Permalink

    Va skönt o slippa åka buss 🙂 Så jobbigt o behöva passa tider o sen tar dom ju alltid omvägar så de tar längre tid än de behöver :/

    Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: