Dark Mode Off / On
Smink & hår

Nya fransar & nya naglar.

Så fick jag lite kärlekstid för mig själv idag. Först lite fransar, och sedan naglar blev i färgen lila.

Man behöver ge sig själv kärlek, jag är verkligen inte så bra på den saken. Så är så tacksam varje månad när jag ger mig själv denna lyx med fina fransar och naglar.

5 Comments

 1. Skitsnyggt! Och lila är ju min favofärg.
  Du var min ”förebild” vad gäller ögonfransar. Ville inte ha ”lösfransar” men investerade i ett serum som förlänger fransarna. Efter tre månader har jag världens längsta fransar. Den investeringen var den bästa jag gjort på länge.
  Vad jag vill säga är att du har HELT RÄTT att skämma bort dig. Det gör jag också. Det är faktiskt ingen annan som gör det (åt en) om du förstår vad jag menar.
  L’Oréals slogan är mitt mantra: You deserve it because you are worth it. Anamma du den med:-)

 2. Det är så viktigt att få göra det. Det är ju just det min lilla träningsbubbla är för mig. Ge mig kärlek så jag orkar med ett par år till.

 3. Så fina naglar blev. Du har rätt att man ska ge sig själv lite kärlek. Däremot är jag samma som dig att jag är dålig på det. Jag skulle vilja fixa naglarna däremot skulle jag inte kunna sköta att ha fransar.

 4. Lite vardags lyx förtjänar man, det gör du helt rätt i att göra varje månad, något jag borde börja unna mig själv igen ändå (gjorde alltid naglar förr). Man lever bara en gång och då skall man njuta av det – och ge sig själv det bästa

 5. Men va fint det blev 🙂 klart man ska ge lite lyx i vardagen till sej själv 🙂 de va du värd ?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: