Dark Mode Off / On
Smink & hår

Rituals påskägg – Födelsedagspresent.

När jag fyllde år fick jag 300 kr i presentkort från bloggvänner i den bloggrupp jag är med i. Jag nyttjade detta för ett Rituals påskägg. Så himla fint, funkar ju som inredningsdetalj!

6 Comments

  1. Alltså inte visste jag att det fanns en blodgrupp man kunde vara med i – på Facebook alltså. Ditt Påskägg är verkligen fin. Å vet du vad – jag köpte lite ”rumsdofter” på Rituals häromdagen och fick innehållet i ditt påskägg som gåva. Ägget fick jag inte. Lika bra det, då jag inte gillar rosa;-)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: