Dark Mode Off / On
Kläder Smink & hår

Fixat håret inför födelsedagen.

Eftersom jag fyller år på lördag kände jag för att fixa håret. Det fick bli svart upptill som går ut mot rött nertill. Jag är verkligen nöjd, helt klart min grej detta med två färger i håret. Det blir mer levande på ett sätt. På första bilden hade jag mitt nattlinne med Pluto från Polarn o Pyret, på tal på dem vet ni att de kommer släppa sina skaljackor, vindfleece och pilefleece till till vuxna nu under våren! Ser verkligen så mycket framemot de! Perfekta plagg när man likt mig är ute mycket i naturen.

Tröjan eller ja mer blusen jag har på mig är från Me&i så klart.

8 Comments

  1. Ja, hårfärgen passar dig bra ??. Kul att Polarn & pyret tar in vuxen kläder. Fin blus.
    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️?

  2. Färgen blev bara så fin! Nu blev jag inspirerad till att kanske leka lite med hårfärgerna. Även om jag älskar mitt hel röda röd så blev ditt så fint ?

  3. Så otroligt fin du blev i håret. Det är otroligt vad lite ny färg kan göra. Är avis på dina fransar också men skulle själv inte kunna ha sådana. Skulle inte ha tålamodet med att man måste göra rent dem.

  4. Stort grattis i förskott! Supersnygg blev du i håret förstår verkligen att du är jättenöjd ? Ska också till frisören snart, längtar! Fin blus och pyjamas?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: