En söndag.

Den här dagen har bestått av sol och värme! Helt fantastiskt, snart slut på Augusti men vädret är ändå fint.

Björn och William kom cyklandes hit på förmiddagen så jag följde med den tillbaka hem till Björn. Han bjöd på korv med bröd och sedan så åkte vi ut till Kniva, där jag först följde med en bit på orientering. Dock blev jag helt varm och trött så jag begav mig tillbaka mot Björns mammas hus. Efteråt begav vi oss hemåt, väl hemma så åt vi lite mat, William lekte med grannen och grannens mamma Jennie kom hit så vi snackade en stund. Nu är klockan nio och den här dagen och framför allt helgen gick och försvann mycket fort.

Imorgon ska William förmodligen börja på orientering ute i Hosjö, han är intresserad av det så då tänkte jag att det kan vara en bra fritidsaktivitet. Han går ju redan på friidrott på onsdagar men för min del är det bara roligt om han går på en till sak när han själv ber om det.

Strax sängen för mig då och imorgon är det jobb igen.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: