Vilken dag.

Då var måndagen över då och det är snart dags att bege sig mot sängen och sovande stunder. Gud jag är grymt trött. Det känns verkligen när man jobbat först 8 timmar och sedan snabb ätit lite middag i form av en sallad, och sedan ha föräldramöte i nästan två timmar. Kroppen säger sitt liksom. Kom hem vid halv nio så nu är det dags att krypa ner i sängen. Har lyckats med att städa toaletten sen man kom hem, imorgon ska jag dammsuga och damma här hemma. Ska även passa på att byta sängkläder igen. Imorgon är det tisdag och eftersom jag körde min långa dag idag kommer jag hem runt halv tre imorgon. Det känns toppen, den dagen ska jag njuta på tänkte jag. Städa, mysa med William och bara vara. Ska även försöka få mig tiden att fotografera hösten innan det är för sent, har ju tid på mig men jag vet att den här perioden är så tacksam att få fina bilder på.

Hoppas ni haft en fin dag!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: