20130902-072207.jpg

Jobb igen då, känns sisådär. Jobbar till klockan 19 ikväll på grund av föräldramöte. Sån där komma till jobbet och gå och lägga sig igen dag. Skönt nästa vecka när det är helt utan kvällsmöten utan endast bara en vanlig vecka. Jag gillar inte alls att mina kvällar tas till jobb. Mina kvällar är lite heliga faktiskt, jag föredrar att spendera dem hemma.

Drömt om utomjordingar inatt. Var jagad och de försökte ta livet av mig och sånt. Jag har ju skrivit det förut jag är skiträdd för utomjordingar. Det är min riktigt stora skräck så att drömma om dem var väldigt otrevligt!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: