God morgon!

20130903-064826.jpg

På väg mot tisdag och tidig morgon. Jobbar till 13:30 idag eller ja 14:00 men har rast sista 30 minuterna så då kan man ju låssas att man är ledig. Hur som haver idag blir det då jobb, städ och tänkte försöka övertyga William om att bege sig ut med mig en sväng.

Denna veckas långa dag är då över så nu kommer denna vecka gå fort. Tror jag är tillbaka i fas nu, känns inte alls lika jobbigt att gå upp på morgonen. Blir bra detta.

Puss på er så länge!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “God morgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: