Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Sjukdomar

Förkylningar och djävulskap.

Burr! Fryser som fan, och har förkylning och feber. Är ändå på väg mot jobbet. Har ingen lust med karensen. Så är det, jag med flera resonerar så. Enda gången som jag inte går till jobbet är vid magsjuka annars känns det ju som vad ska man göra?! Sjukt samhälle men när systemet ser ut som det gör med sätta folk i sticket när du är sjuk samt karensdagar så är det detta som sker. Men alla är ju fuskare enligt regeringen, vi tycker ju bäst om att inte bidra med något…

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa