Förkylningar och djävulskap.

Burr! Fryser som fan, och har förkylning och feber. Är ändå på väg mot jobbet. Har ingen lust med karensen. Så är det, jag med flera resonerar så. Enda gången som jag inte går till jobbet är vid magsjuka annars känns det ju som vad ska man göra?! Sjukt samhälle men när systemet ser ut som det gör med sätta folk i sticket när du är sjuk samt karensdagar så är det detta som sker. Men alla är ju fuskare enligt regeringen, vi tycker ju bäst om att inte bidra med något…

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Förkylningar och djävulskap.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: