Så känner jag just nu, vilken dag! Jobbade trött och förkyld, kämpade mig igenom dagen. Skyndade dig mig hem för att hämta William och dra till musikskolan där han skulle spela elbas. Drog hemåt och skyndade mig att greja snabbt, drog vidare på vänföreningsmöte för Williams skola. Kom hem och nu är jag helt slut! Vad hände liksom? Vart tog dagen vägen. Imorgon är det cirkus tre timmars arbetsdag och sen ska jag hem, köpa dammsugarpåsar, dammsuga och sen kommer yngsta syrran hit på visit. Hon går i ettan på gymnasiet i Rättvik och bor således där och de ska åka till Kolmården på söndag. Eftersom de normalt måste åka hem under helgerna så blev det här lite annorlunda då hon istället behövde stanna kvar på skolan så då ville hon ta en tripp hitåt och inte mig emot. Blir kul att ses.

Annars är det ganska lugnt, sängen väntar och den är varmt välkommen för mina trötta ögon.

 

054

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.