Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Webbyrå.

Inlägget är ett samarbete

Jag gillar webbdesign, ibland känns det som något jag skulle kunna byte yrke för en stund enbart för att testa branschen inom IT. Det är kul med webbdesign och sitta och knåpa, trixa och fixa. Jag vet dock att jag inte delar detta intresse med många och då är det ju perfekt att det finns webbyråer som kan åta sig det för andra. Ett exempel på en sådan är Webbyrå Stockholm som jobbar med tjänster för webbdesign. De tycks även arbeta med wordpress, som jag personligen föredrar och anser vara en perfekt etjänst. Självklart är vi alla olika, vissa är helt inne på att IT är totalt ointressant och vill därmed gärna låta någon annan fixa det åt sig, andra vill som jag knåpa ihop något själv. Men visst är det ändå ganska toppen att det finns alternativ åt båda hållen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.