Att hinna med.

Vardag och stressig vecka. Nu var dock sista kvällsmötet för denna vecka gjord och jag är trött som få. Strax ska jag bege mig mot sängen och den är varmt välkommen.
Vilken lång och intensiv dag, förutom dess intensiva rytm har dagen varit ganska bara. Fick dock ett litet lätt ordkrig med en idag och de kändes faktiskt som att jag förde fram min åsikt även om vederbörande tog det lite för personligt… Ibland kan jag tycka att folk har en tendens att ta saker lite för hårt bara för att man ifrågasätter deras ställningstagande.

Jag känner att jag börjar hitta tillbaka till den jag var förr, när jag var med öppen och orkade diskutera saker. Under en period har jag ganska ofta hållit munnen, medan jag nu märker hur jag tar ordet och ORKAR diskutera. Kanske lite väl mycket men jag är inte rädd för att yttra mig längre.

Nä nu blir det sängen.

Kommer ett roligare inlägg imorgon!

054

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Att hinna med.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: