Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Farsta centrum.

Inlägget är ett samarbete

Shopping, shopping, shopping. Alla dessa olika köpcentrum som lockar till att spendera pengar. Alla dessa ljuvliga gallerior, butiker och glädjen att bära sin väska igenom och bara vet att wow att hitta den där IT-grejen som du bara ville ha. Är det inte kläder så är det inredningsprylar, allt det där som fyller mitt hjärta med rus. Jag älskar att åka och handla, testa nya köpcentrum och upptäcka nya platser att finna favoritbutiker på. Jag tar mig gärna i väg från Falun för att se mig om på en annan plats, även om jag gillar shoppingutbudet här med så är det något speciellt med att vandra runt på en ny ort och bara spana in nya affärer och testa, känna, prova. Det är en viss känsla av frihet när man provar någon ny stad eller köpcentrum, kanske mycket för att när du byter ort får du chansen att vara någon annan för en stund, människor känner inte igen dig så du kan bara gå där i din egen lilla värld utan att behöva stanna i varje hörn och småprata med människor. Jag hamnade nyss på sida om Farsta Centrum och även om jag aldrig varit där själv, blev jag sugen på att åka dit. Av någon anledning har jag faktiskt hört en hel del om den delen av Stockholm så jag antar att det är ett populärt köpcentrum. Jag är väldigt sugen på en resa neråt snart, mycket för att jag någonstans längtar efter att åka och julhandla i huvudstaden någon gång i mitt liv och då kanske man skulle passa på att åka förbi där och kika. Det känns som att utbudet är stort och det är ju sånt man söker. Julshoppa ja, JÖSSES! Snart jul igen, nog känns det ganska långt borta när jag ser höstlöven falla utanför mitt fönster men snart är den här, julen, snön och alla paketen. Så snart dags för julhandel igen, så det kanske vore lämpligt att bege sig mot ett så stort köpcentrum som detta?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa