William fick en stridsvagn från Clickbrick av mig här i veckan, den blev MYCKET uppskattad som han suttit och byggt på den. Han har lagt ner ett stort arbete till att få den perfekt och fin. Jag fotade självklart när han byggde. William älskar Lego och konstruktionslek överhuvudtaget så det var ganska självklart att denna stridsvagn skulle bli populär i detta hem.


Bild lånad från clickbrick.


Priserna på Clickbrick är betydligt billigare än Legos men påminner i stort om Lego som denna polisstation som jag är ganska säker på att William uppskattat med.

Så här såg bygget ut från när William öppnade paketet tills det var klart. Fint eller hur!

004
ÅH så många bitar, utbrast William.

005

Mycket populärt.

006
Roliga gubbar.

008

Koncentrerat

010
Kommit en bit på väg

052
Bygger

054
Grejar med det sista.

056
Klart!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: