051

Äntligen efter flera dagar hade jag tid för att kika på lite serier. Det var lite halvt underbart att se Under the dome, dock sorgligt när jag insåg att det var säsongsavslutningen och jag läste på deras Facebooksida att det dröjer till SOMMAREN? Innan nya avsnitt kommer igen, Huh?! Hur ska jag stå ut så länge. Något som är rätt spännande är hur jag har en tendens att gilla det där uppkäftigt råa karlarna i varje serie jag följer. Ju mer rå och sarkastisk karln är ju mer bara ÄLSKAR jag honom. Jag tycker det är manligt med män som kan använda sig av sarkasm och ironi, jag vill inte ha några pluttenuttekarlar runt mig, jag vill ha såna som försöker sätta mig på plats så jag får mothugg. Kanske är det min storasyster sida? Den där sidan som vill ha makt och således gillar makt tillbaka? Visst är man speciell egentligen.


2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: