En söndag och solens strålar som skiner in genom mitt fönster.

Sitter och lyssnar på lite musik, tänkte strax kika på lite tvserier innan jag övergår till att göra någonting annat. Den här söndagen är jag inne i någon form av deppighetskänsla, såna här dagar kommer och går och det är jag van vid. Det blir alltid bättre.

Något nytt med mig är att jag börjat inse att jag testar nya stilar hela tiden. Idag bär jag till exempel ett par rutiga strumpbyxor, en svart kjol och en oversize-tröja över. Jag känner mig nästa uppklädd men känner mig ändå så vardaglig. Jag tycker det är spännande att prova nya kombinationer av kläder jag har hemma. På tal om det så har jag inte kammat eller borstat håret idag, jag lät det bara självtorka och drog lätt med fingrarna genom håret, balsammetoden när den är som bäst! Jag är verkligen helt såld på balsammetoden och har imorgon inte haft schampo i håret på 10 veckor.

003Madeleine

 004
Hey!

009
Jag

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “En söndag och solens strålar som skiner in genom mitt fönster.

 • 22 september, 2013 at 16:02
  Permalink

  Det är alltid roligt (tycker iallafall jag) att prova nya stilar! Det liksom “livar” upp en aning 😀

  Reply
  • 22 september, 2013 at 16:33
   Permalink

   Kajsa – Det är det verkligen, tror man behöver förändra sig lite då och då 😀

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: