fbpx
Dark Mode Off / On
Läraryrket Migrän & spänningshuvudvärk

Ny vecka nya dagar.

Så var denna måndag nästan slut. Den här dagen har bestått av redig huvudvärk, trodde ett tag att jag skulle dö… Mycket huvudvärk nu på senaste tiden, funderar om det är dålig luft i lokalerna vi håller till i eller något. Så här mycket huvudvärk har jag inte haft på väldigt länge.

Kom hem och somnade ganska omgående på soffan, drog ut till Hosjö så William fick springa sitt orienteringsvarv och sedan är man hemma igen då. Snacka om att dagarna bara swisch, puff, förbi. Men blir väl bra, imorgon och på onsdag jobbar jag till 16:00 mina långa arbetsdagar sen är det torsdag och lyckofredag kvar. Hehe, lyckofredag men jag älskar helgen det är något speciellt med den.

003

2 Comments

  1. Fin bild på dig. SV: det nya gymmet var inte alls roligt synd nog, nästan inga redskap fanns så hade ingen motivation till träningen :/ tur mitt vanliga gym är bra 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: