Jaha fem dagar och arbete innan helgen igen då. Igår sa William; varför kan du inte börjar plugga igen?!
Tro mig William trots att jag jobbar 75% för din skull så är tiden inte nog med hur mycket hellre jag varit hemma med dig. Rent spontant känns det inte som det var meningen att man skulle jobba som förälder, att det fanns en anledning till att kvinnorna var hemma med barnen förr. Jag hade absolut inte haft något emot att vara hemmafru, men nu är jag då inte gift…

Dagens kläder är lika som igår, en liten tjuvkik.

20130923-072341.jpg


2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: