Astma och blod.

Skitkul start på denna dag. Igår var det ett redigt helvete med ögonen som rann och på kvällen blev astman värre och nu mår jag därefter känns väl mindre kul, får se hur länge jag pallar denna dag innan kroppen säger ifrån…

Som det inte var nog klev jag på Williams lego nu på morgonen och skar upp en bra jävlabit i foten, blöder som fan får se om plåster hjälper. Alltså va fan?! Känns inte helt ok idag…

Gårdagens föräldramöte på Williams skola var i alla fall bra. Tycker det är kul att de försöker få ihop oss föräldrar med.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Astma och blod.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: