Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Besök och annat.

Så var den dagen och arbetsdagen över. Fick ett jättetrevligt besök av Anna och lilla-Erik idag eller ja nyss här på kvällen. De växer så fort små bebisar, det märks främst när man inte setts på ett tag. Han inspekterade mitt hem, som förvisso är ett ganska tråkigt bebishem då det inte finns en pryl för mindre varianter av barn här längre, men jag tror ändå han tyckte det var godkänt ur hans synvinkel eller vad tror hans mamma? Jättesöt liten kille och otroligt charmig!

Nu sitter jag alltså denna onsdag över och imorgon är det torsdag. Riktig kyla har dragit fram över livet i alla fall och nu går vi verkligen mot höst och vinter igen. Det är ju inget ovanligt vid den här tidpunkten direkt men för mig är det ändå alltid en chock. VINTER what?! När hände detta, fast efter den fina sommaren vi fick så ska jag inte klaga, bättre sommar än den här får man leta efter.

Nu blir det sängen strax och sen är det en ganska kort dag imorgon och sen är vi framme vid favoritdagen fredag igen!

037

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa