Tog mig äntligen tiden att se nya serien Sleepy Hollow och jag är fast, riktigt bra. Jag gillar hela grejen att det är övernaturligt och lite som Grimm där man får följa polisens arbete bakom. Jag gillar serier som det händer saker i med en bra story, den här var helt klart för mig. Kommer massa serier nästa vecka som startar också, när är jag IGÅNG!

6 kommentarer

  1. Jag tycker inte att den var dålig, verkligen inte. Men jag har väldigt många bra serier att följa i höst och måste vara lite hårt mot mig själv. Om jag räknar rätt så har jag 17 serier på mitt veckoschema, så jag måste vara lite hård mot mig själv och välja bort serier helt enkelt 🙂

    1. Sofia – Jag har inte ens räknat hur många serier jag ska se i höst? Hehe, jag tittar ju mycket för nöjes skull också och måste inte se dem direkt och så, utan kan se flera samma dag så för mig är det kul med ju fler desto bättre 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: