Finns det något som fyller hjärtas tråkiga vardag som att shoppa lite till hemmet?
Jag fylls verkligen av ett rus, blev riktigt glad när jag jag gick in på Gallerix som har utförsäljning och fyndade både presenter till William, och saker jag ansåg mig förtjäna till mig själv. Gick även till Glitter och införskaffade mig ett diadem och vantar med sån där smart smartphonefunktion! Perfekt för isande fingrar i vinter!

002

Köpte en fin gästbok. Tänkte att den kan vara en fin inredningsdetalj om inte annat.
Vet att folk ogärna skriver.

003Så fin!

005Vantar och diadem.

006Fick denna genom ett Wrapp-presentkort.
012
Från Wrapp-presentkort tog jag denna tvålkopp.

007Från Gallerix.

008Söt mugg.

009Aw!

010Som den sanne och ärlige vän jag är, ja varsågod!

011LOVE!


2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: