Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

Söndagar och serier.

Just ni kikar jag på The white queen som är en sån där serie jag ser när jag inte har något annat att titta på.  Den är bra men jag ar väl inte riktigt fastnat för den till 100% men den är helt okej som sagt.

Snart kommer William hem och vi ska allihop handla på maxi lite innan. På lördag kommer vi ha kalas för William, men han fyller år på torsdag. Nio, NIO år! Jag börjar mer och mer glömma tiden innan han fanns. Inte mig emot för livet med barn är det finaste jag någonsin upplevt, och tiden innan jag fick barn var ingen tid som jag uppskattade lika mycket som det här. Det är fantastiskt!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d