Åh jag är såld! Vilken bra serie! Jag gillar mytologi och har sedan jag var liten varit intresserad av gamla gudar och historia. Serien började igår och jag hamnade på den när jag kollade på premiärer på imdb. Hittills är serien blandad med spänning, mytologiska väsen och skildrar nutid med dåtid. Helt perfekt och det känns helt rätt för mig, jag gillar verkligen att serien har brittisk accent det gör den så otroligt charmig. Rekommenderas!

Bild tagen ifrån följande källa på nätet.

8 kommentarer

  1. Det funkar inte för mig, sidan vill att jag registrerar ett bankkort, det har jag inte lust med 🙁

    Vilka är med? jag kan söka på det sättet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: