Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

Sida på facebook.

Jag har velat ett par gånger, starta en egen sida på facebook för bloggen eller inte. Det känns lite smått konstigt att ha en sida där, samtidigt så bestämde jag mig idag efter att ha installerat ett nytt plugin att varför inte? Om inte annat kan man ju hänvisa människor dit istället för min privata facebook? Jag är lite fjantig så där, jag ser hellre att folk kommer till en sida där jag skriver än till min privata sida. Nu kan jag hänvisa dit för vänskap istället så, är du sugen så gå gärna med de.

Länk hittar ni här.

8 Comments

  1. Det kan aldrig skada att ha en, men jag har kommit fram till att det är väldigt svårt att få likes på min. Jag vill liksom inte tvinga på min blogg på mina vänner och ”tvinga” dom att läsa min blogg och min blogg är ju till för serie intresserade och inte mina vänner 🙂 Jag har i alla fall likat din nu 🙂

    sv: Hur kan du inte gilla Gunnar, han är ju så charmig och han och Scarlett är så söta 🙂 I OUAT så tycker jag det är svårt jag tycker att hemma och Bae har mycket kemi i de få scener de får. Hon får alltid mer tis med Hook och han är ju så cool! 😉

  2. Jag skaffade en för min blogg för nått år sedan :). Alla inlägg jag skriver hamnar automatiskt där, vilket är bra tycker jag. Alla anv ju inte bloglovin tillexempel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa