Känns som en spinnoff av Charmed ungefär, men jag gillar den. Huset påminner i massor om charmed och själva upplägget men som sagt jag gillar den. Jag gillar ju serier med med inslag av det övernaturliga och häxor gillar jag i massor så denna kommer garanterat bli en av mina favoriter denna höst. Rekommenderas om du gillar samma sorts serier.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0ua7WgcdiXE[/youtube]

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: