Har nu hunnit med att se en del serier. Hart of dixie hade verkligen en värdig seriestart och jag vill ju se henne Zoy med Wade så jag gillar inte hennes nya karl. Jag hoppas innerligt att det ska ta slut *hehe*. Annars var avsnittet bra! Insåg att jag saknat Hart of dixie. Hann även med att se nya avsnittet av Beauty and the Beast vilket var jättebra även om jag är ledsen över att Vincent glömt Chatrine, men jag tror nog att de kommer tillbaka till vandra.

Once upon i time var super bra igår och lika så Revenge.
Såg nyss senaste avsnittet av Atlantis med och nu blir det Sleppy Hollow, inser dock att jag inte kommer kunna se alla avsnitt på serier i veckorna när avsnitten kommer ut, utan flera kommer bli under helgen en sån serie är The Walking dead då jag inte känner samma behov av den serien som andra år, den är okej men absolut ingen favorit längre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: