Rejält trött dessutom, har en feber som inte riktigt vill ge med sig. Men det kommer väl släppa, när det väl krävs.

Har hunnit med att se Once upon a time, vars senaste avsnitt var totalt underbart! Älskar ju älvor så när sådana uppträder blir jag alltid lika glad, Tinkerbell aw!
Revenge var också bra, mitt par är tillbaka så då kan Daniel för min del gärna försvinna.
The Walking Dead, fått en rejäl twist i serien och för min del är det skönt utan Guvernören, jag gillade inte honom och hoppas trots att jag läst spoiler att han inte återkommer.
Hart of dixie, har fortfarande svårt för Zoes nya karl, gå till baka till Wade!

Förutom sånt här har jag SOVIT och kramat min soffa, brukar ofta se på tv när jag är sjuk det hör ihop med tiden sen man var liten. William får göra samma som sjuk, bädda ner sig i soffan och bli ompysslad med film och gott att dricka. Är man sjuk ska man skämmas bort, som vuxen får man skämma bort sig själv helt enkelt.

016

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: