Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Sjukdomar

Sjuk igen.

Dag två med feber och förkylning. Va fan liksom?! Två veckor i rag och hemma med sjukdom. Det känns inte bra, jag får ångest. Försöker hoppas på att det här är sista gången för i år med sjukdomar, det är aldrig kul för det KOSTAR att vara hemma tyvärr. Med CSN att betala och sånt. Men så är livet, får helt enkelt rida ut stormen… Förresten så somnade jag halv tio igår och sov som en stock, efter att ha sovit nästan hela dagen.

014

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: