Och regnet de föll,

Står vid busshållplatsen och regnet faller ner från himlen lik tårar. Jag känner hur kroppen skriker efter värme och sommar. Kanske den skriker efter äventyr också? Utmaningar och något som driver mig? Just nu går jag och känner mig som en evig pessimist och jag hatar det! Jag vet vad jag behöver, och jag söker. Jag är för vild och orolig inombords för ett stå ut med saker som inte känns 100.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

10 thoughts on “Och regnet de föll,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: