Har hunnit med både Pretty little liars Halloween-avsnitt och Ravenswood samt The original. Riktigt bra alla tre, jag gillar verkligen alla tre! Nu är det strax dags för att sova och imorgon är det torsdag, jobb och Williams bas som gäller. Veckorna går ganska fort, snart fredag och min tidiga dag! Ser mycket framemot de. På helgen har jag mer tid för att blogga, se serier och göra fint hemma.

005

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: