15 veckor och 1 dag med balsammetoden.

Insåg att jag inte haft schampo i mitt hår på riktigt länge nu. Saknar inte alls schampo får höra OFTA hur fint mitt hår är numera och folk riktigt berättar hur det blänker. Jag är så nöjd, varför slutade jag inte tidigare med schampo? Jag kommer aldrig mer att ha schampo i håret, känner mig toknöjd utan!

Dagen har annars bestått av jobb, kom hem gjorde kyckling i pitabröd och Björn gjorde en supergod sås till. William tränade lite bas och nu sitter jag då här och glor… Ska se någon serie och sen kommer jag stupa i säng, är sjukttrött så det kan bli skönt att joyna kudden.

014

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

6 thoughts on “15 veckor och 1 dag med balsammetoden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: