Insåg att jag inte haft schampo i mitt hår på riktigt länge nu. Saknar inte alls schampo får höra OFTA hur fint mitt hår är numera och folk riktigt berättar hur det blänker. Jag är så nöjd, varför slutade jag inte tidigare med schampo? Jag kommer aldrig mer att ha schampo i håret, känner mig toknöjd utan!

Dagen har annars bestått av jobb, kom hem gjorde kyckling i pitabröd och Björn gjorde en supergod sås till. William tränade lite bas och nu sitter jag då här och glor… Ska se någon serie och sen kommer jag stupa i säng, är sjukttrött så det kan bli skönt att joyna kudden.

014

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: