Väntar på bussen som ska föra mig mot Borlänge och jobb. Idag är det ju lugnt med tiden, är mer oroad för imorgon när alla “jag var först på Ikea” ska invadera Borlänge. Nog för att jag gillar Ikea men jag ogillar att köa och människor desto mer. Känner att jag gott kan vänta med att åka dit tills hysterin lagt sig. Jag är ganska bekväm av mig.
Japp jobb då, och idag blir det halloweenfest!
Det blir även bas för William idag och sedan hem och städa!

Imorgon är det äntligen fredag!

8 kommentarer

  1. Tack 😀 Alltid kul vinna, jag gillar sånt som är gratis 😉

    Huga, näe köer kan jag klara mig utan. Idag invigs ett köpcentrum här i stan, var förbi då jag behövde besöka HM..jädrans vad svettigt det var!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: