Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

Reign

Nu har jag äntligen haft tid att se serien jag redan i våras bestämde mig för att se Reign så bra! Gillar verkligen att musiken är från vår tid samtidigt som serien utspelar sig under 1500-talet. Helt klart en serie för er som likt mig gillar fina gamla klänningar. Jag är ingen vidare royallist men jag tycker ändå om såna här serier.

Helt klart en serie för er som gillar historia.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dCs2c5LKPIU[/youtube]

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: