Står och väntar på bussen som ska ta mig till Borlänge och jobb. Blir väl bra, ser framemot helg igen och ännu mera jul.

William är på fritids. Jag vet att det är bra för honom där, och de känns bra. De gör så mycket kul tillsammans. Imorgon ska William med sin pappa och hans pappas farmor till Stockholm en sväng. Är inte lite avundsjuk. Men kul för dem! Hade också velat dra, just nu känner jag log väldigt instängd igen. Så här blir jag alltid när saker inte känns hundra.

Nu resa mot jobb.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: