Fick ett ryck och gick till Rusta där jag köpte färg för att måla min hallspegel jag tänkt måla under LÅÅÅNG tid. Spegeln har följt med mig sedan jag var liten, furuspegel som mamma berättade att pappa köpt till henne om jag inte missuppfattade saken. Såna gånger blir saker lite speciella för mig då pappa är död. Jag blir oroad för att förändra saker jag fått av andra, varför vet jag inte. Men jag bestämde mig alltså nu för att måla den. Jag föredrar ju saker i vitt så varför ska jag hålla mig ifrån att måla något bara för att? Första målningen är gjord och jag fortsätter imorgon med resterande. Den är hittills fin så jag anar att med en till strykning kommer den bli JÄTTEFIN!

003

Före

021
Efter första målningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: