Tog med William på en promenad mot rusta, ÖB och Maxi efter jobbet idag. Mest för att komma utanför hemmet. William är inne i en fas när han sällan vill spendera någon tid utanför hemmet, typiskt tweenie. Sen när man kommer ut så tycker han det är skitkul. Vi tog en fika på maxi och bara pratade, sån där lite tid bara för att vara familj.

Shoppade ett fint pennskrin för runt 50:- på ÖB. Helt min stil!

002

Fika.

024

ÖB fynd. Pennor och pennskrin.

025
Välkommen till mitt skrivbord.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: