En mycket inspirerande dag.

Dala skolforum var SKITBRA. Jag känner att jag verkligen fick tillbaka känslan för varför jag valde läraryrket från första början. Jag minns när jag började studera och varför lärarprogrammet kändes så lockande. Jag lyftes av detta, det var jättebra föreläsningar och workshops och var helt toppen.

Jag fick dock först lite ångest innan, jag får ångest av stora folksamlingar och kände mig jätteoroad för att gå dit, men det släppte. Tack för de!

Hade som sagt en riktigt bra dag och är jättenöjd med detta. Jag hoppas det blir nästa år igen och att jag får möjlighet att gå även då.

20131029-074718.jpgFoto från tidigare idag.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

12 thoughts on “En mycket inspirerande dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: