Kesobiffar med potatismos.

Kesobiffarna blev goda, det enda jag reagerade på att de inte höll ihop så bra så nästa gång ska jag testa att ha i rivna morötter också.
Vi hade potatismos till och William åt tre biffar så det ser jag som ett bra betyg. Mätt blev man också, enkel mat.

Så här gjorde jag.

1 liten burk keso.
3/4 dl ströbröd.
1 ägg

Blandade samman och lät dem svälla en stund och stekte dem sen.

Blev som sagt populärt här hemma även om de inte blev så fina den här första gången.
Jag ska försöka med en vegetarisk dag i veckan igen. Det är gott med vegetarisk mat, och för miljöns skull är det jättebra att äta vegetarisk mat.

 

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

2 thoughts on “Kesobiffar med potatismos.

  • 18 november, 2013 at 08:11
    Permalink

    Låter spännande! Gillar enkla recept, så detta ska jag prova vid tillfälle! 😀

    Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: