Kesobiffar med potatismos.

Kesobiffarna blev goda, det enda jag reagerade på att de inte höll ihop så bra så nästa gång ska jag testa att ha i rivna morötter också.
Vi hade potatismos till och William åt tre biffar så det ser jag som ett bra betyg. Mätt blev man också, enkel mat.

Så här gjorde jag.

1 liten burk keso.
3/4 dl ströbröd.
1 ägg

Blandade samman och lät dem svälla en stund och stekte dem sen.

Blev som sagt populärt här hemma även om de inte blev så fina den här första gången.
Jag ska försöka med en vegetarisk dag i veckan igen. Det är gott med vegetarisk mat, och för miljöns skull är det jättebra att äta vegetarisk mat.

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Kesobiffar med potatismos.

  • 18 november, 2013 at 08:11
    Permalink

    Låter spännande! Gillar enkla recept, så detta ska jag prova vid tillfälle! 😀

    Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: