Effektiv morgon, har hunnit med att skala potatisen till dagens lunch och lagt den i vatten. Har bytt sängkläder och satt igång diskmaskinen. William har gjort en del i sin matematikläxa och ätit frukost.
Nu ska jag duscha och sedan blir det något serieavsnitt, har ju en del att se. Såg både The originals och The vampire diaries igår kväll, men har MÅNGA avsnitt av andra serier att plöja igenom.

Får se hur många man hinner med att se, det är ingen brådska egentligen. Jag ser när tiden finns och tar dagen som den kommer. Det ser ut att bli fint väder idag också solen lyser in genom mitt vardagsrumsfönster och det är riktigt höstigt därute. Den här hösten passar mig väldigt bra eftersom kyla och jag inte riktigt går hand i hand. Jag föredrar nog varma höstar som denna.

Nä om jag skulle bege mig mot duschen då.

002
Plockad med kärlek.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.