Har lyckats plöja igenom fler serier idag. The walking dead, Once upon a time in Wonderland, Revolution, Hart of Dixie, Reign. Känns som det blev ett bra plöjande och serierna levererade har dock massor kvar och tänkte försöka hinna med två till innan jag lägger mig ikväll.

Gick hem till Björn för att äta idag ska både bli gott och trevligt. Promenaden hit var skön med, luftig och lite kylig men skön.

20131117-172553.jpg

20131117-172606.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: