Locobase Repair

Jag är riktigt nöjd med min Buzzning av Locobase Repair. Vilken PRODUKT! Mina torra hud är redan mindre torr på bara några få veckor, och William som varit torr har även han fått prova med godkänt resultat. Locobase Repair känns som en produkt jag kommer köpa hem i framtiden och jag är väldigt glad att jag fick vara med i kampanjen.

De jag buzzat till har även de varit nöjda. Tusen tack Buzzador för att jag fick vara med i denna kampanj.

20131101-181423.jpg

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Locobase Repair

  • 23 november, 2013 at 21:52
    Permalink

    kul för dig att du fick testa locobase, har själv sett med egna ögon vilken bra salva det är 🙂

    Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: