Inlägget är ett samarbete.

Tavlor, posters och väggord. Sådana ting som väcker upp ett hem med enkla medel. Mitt hem består av tavlor och bilder på väggarna, jag känner att varje liten del som fyller upp väggen delger något om mitt liv. Det är smycken för hemmet, precis som de pärlor jag bär i öronen eller ringarna jag har på mina fingrar. Som halsbandet jag bär runt min hals eller mitt tandsmycke, tavlor ord och bilder som förgyller och förändrar.
Jag hittade just på en helt underbar sida med fina posters, tavlor och väggord bland annat. Sidan heter Desenio och har massor med fina tavlor, jag blev självklart förälskad.

Denna poster på en Trollslända var ju helt fantastisk. Det känns lite som taget ur en gammal skolaffisch, och gamla skolaffischer tycker jag är så vackert så jag finner inte ord på saken.

 

 

Eller varför inte kolla in denna vackra canvastavla som ger ett budskap som är så sant.

 

Underbar sida för inspiration för hemmet. Besök Desenio du också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: