6 kommentarer

  1. Ibland får man sig ett ryck och fotograferar en väldig massa men då blir det såklart mest på andra saker än på en själv haha Fina bilder på er!

    sv: Buzzador Deals har jag sagt ifrån att jag inte vill vara med på. Jag är bara med och Buzzar det som jag får gratis från dem. Det jag buzzar nu är visserligen gratis för mig men de jag buzzar för får starterkitet för halva priset 39:- istället för 79:-. Ganksa bra ändå eftersom det är just den högre summan som gjort att jag inte köpte det själv från början. Att tvålen sedan kostar 39:- nästa gång man ska fylla på tycker jag känns helt ok.

    1. Martina – Visst är det så, jag känner att sen jag började jobba har jag så mycket mindre tid till att fota någonting dock :/ . Sen vill William sällan vara med på kort heller längre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: