Söndag och fjärde advent.

Fjärde advent och söndag. Imorgon åker jag och William upp till Orsa för en dag tillsammans med släkten. Blev lättare att skriva så, vi går till mormor först och sedan beger vi oss upp till mamma. Vi åker hem samma dag så det blir intensivt men kommer bli jättebra.

Nu ska jag fortsätta titta på Glee, är inne på 15 avsnittet på säsong 3.

051

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: