Lördagar.

Williams klasskompis kom hit först idag, båda försvann på Williams rum och satte genast igång med att sitta vid datorn. Jag bjöd på lite fika och så försvann det in i rummet igen. När kompisen åkte hem kom grannen ner och nu sitter även de vid datorn. Den nya formen av att umgås. Fast minns ju hur man satt fast vid tvspel själv som barn så.

Jag har kollat på det nya avsnittet av Downton Abbey och avsnittet var jättefint, för första gången så kände jag verkligen något för Edith.

Förutom Downton Abbey har jag kommit till avsnitt 13 i säsong 4 på Glee, får se om jag hinner kolla klart på denna serie innan helgen är slut.
Nu ska jag fixa middagen åt William.

014Oktober 2013

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Lördagar.

 • 28 december, 2013 at 19:10
  Permalink

  Ja, datorn är visst de nya sättet att umgås på, haha! Fast det spelar väl ingen roll sålänge dom har roligt med varandra 🙂

  Reply
  • 28 december, 2013 at 22:31
   Permalink

   kajsa – Absolut 😀 . Det viktigaste är ju att de har kul 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: