Såg den nya tv-serien Bitten och är mycket positiv redan! Helt klart en serie i min smak, håller den i sig så här kommer den ha stora potential att hamna bland favoriterna. Serier handlar om Elena som är varulv hennes flock har splittrats, för att inte säga för mycket så händer det något som gör att den jag upplever som ledare för flocken kontaktar henne igen. Som sagt jag vill inte ge er för mycket men den var riktigt bra. Har du tänkt se serien så ska du absolut göra detta, gillar du dessutom övernaturliga serier som jag gör kommer denna garanterat vara något för dig.

The Carrie dairies avsnitt för denna vecka var bra. Jag gillar hur de tar med personer/händelser som faktiskt spelar roll i dagens samhälle. Det gör den här serien unik eftersom den utspelar sig på åttiotalet.

Ställer en följdfråga på Bitten, har ni sett serien ännu?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tUQ_ZXjzkiQ[/youtube]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: