Vinter inte min årstid.

Iskallt ute och nu blir man tvungen att stå ut med kylan ett bra tag. Okej att det är vinter men varför måste det alltid vara så kallt?! Jag gillar inte kyla, jag föredrar värme så ibland funderar jag på hur jag kunde födas på denna plats där det är mer kallt än varmt?!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Vinter inte min årstid.

 • 13 januari, 2014 at 09:30
  Permalink

  Det är verkligen inte min årstid heller, jag längtar efter våren nu!

  Reply
 • 13 januari, 2014 at 11:41
  Permalink

  Kylan är värst… det kunde räcka med 3-5 minus… lite lite snö är ok för ljuset…

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: